Információk

Üdvözöljük a schreuderssport.hu webáruházban!

A Webáruházat az Eurosco Kft. üzemelteti.
A cég képviselőjének neve: Rozgonyi Gábor
A cég székhelyének címe: 3016 Boldog, Kossuth Lajos út 10.
Adószáma: 12624111-2-10
Cgj. szám, bejegyző bíróság: 10-09-037560, Egri Törvényszék
Számlaszáma (OTP Bank): 11786001-29906479
Vevőszolgálat (rendelések kezelése, jótállás, reklamáció és panaszkezelés)
E-mail: info@schreuderssport.hu
Telefon: 70/608-9437
Hívható: munkanapokon 8:00 - 16:00
Jótállás/elállás:
Termék meghibásodása vagy a vásárlástól való elállás esetén a visszaküldést kérjük a következő címre teljesítse!

ECO Magyarország (Eurosco Kft.)
2220 Vecsés, Lőrinci út 61. B2-3 épület, B5-ös rámpa
Más névre vagy címre küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.
Raktár (Kizárólag viszonteladók és intézmények kiszolgálása – előzetes egyeztetés alapján!)
ECO Magyarország (Aerozone Business Park)
2220 Vecsés, Lőrinci út 61. B2-3 épület, B5-ös rámpa

Raktár
Raktár

Regisztráció - Bejelentkezés

A schreuderssport.hu webáruházban az első vásárláskor regisztrálnia kell.

A regisztráció menüpontra kattintva kérjük adja meg az alapadatokat (név, e-mail cím, telefonszám), egy felhasználónevet és jelszót, majd a szállítási címet és amennyiben szükséges a számlázási címet.

A regisztráció elküldésekor a rendszer az Ön által megadott e-mail címre egy levelet küld, amelyben a regisztrációkor megadott adatai szerepelnek. Kérjük, ellenőrizze az adatokat! Hiba esetén a schreuderssport.hu rendszerébe bejelentkezve bármikor módosíthatja.

Ha már regisztrált oldalunkon vásárlás előtt a belépés menüpontra kattintva felhasználónevét és jelszavát megadva beléphet.

Amennyiben elfelejtette a jelszavát, akkor a belépés menüpontra, majd az elfelejtett jelszó linkre kattintva írja be a regisztrációjakor megadott e-mail címét, majd nyomja meg a KÜLDÉS gombot. Ekkor a rendszer a megadott címre elküldi a jelszó visszaállításhoz szükséges e-mailt.

A schreuderssport.hu áruházában, a termékek böngészése és a kosár megtöltése nem kötött regisztrációhoz. Bejelentkeznie csak a megrendelés feladásához kell.

 

Vásárlás

Hogy könnyebben megtalálja az Ön által keresett árut, termékpalettánkat fő-, és alkategóriákra osztottuk. A kategóriákat a fenti menürendszerben láthatja, ennek segítségével böngészhet a termékek közt.

Ha Ön konkrét terméket keres, használja az oldal felső részében található keresőt!

Ha valamelyik terméket meg szeretné vásárolni, kattintson a kosár ikonra. Ekkor a kiválasztott áru a kosárba kerül, melynek mennyiségét később a kosarában megváltoztathatja.

A webshopban megvásárolni kívánt termékek minimális összértéke el kell érje a 2 500 Forintot.

A Megrendelés véglegesítéshez a Kosár tartalma után a Regisztráció // Belépés menüponton keresztül juthat el, a szállítási módot itt választhatja ki.

 

Szállítási feltételek

A megrendelt sportszert, vagy sportszereket futárszolgálat szállítja az Ön otthonába utánvétes csomagként.

A megrendeléseket a beérkezéstől számított 1-2 munkanapon belül teljesítjük. Amennyiben a megrendelt sportszer külföldi raktárban van, vagy nincs raktáron, a szállítási idő több hét is lehet, de ilyenkor minden esetben értesítést küldünk a szállítás várható időpontjáról.

Az egyes sportszerek szállítási ideje eltérhet. Amennyiben egy megrendelés különböző szállítási határidejű árucikkeket is tartalmaz, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Amennyiben a vásárlónak a megjelölt szállítási határidő nem felel meg, rendelését módosíthatja, vagy lemondhatja.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a futárszolgálat normál díjjal maximum 40 kg-os, szabványos méretű csomagot tud elszállítani. Egyes termékek súlya és/vagy térfogata ezt meghaladhatja, vagy ha a megrendelt termékek nem szállíthatóak egy csomagban, akkor azok szállítására külön díjazás vonatkozik!

 

Szállítási díjaink

A sportszerek árán felül fizetendő:

Országosan (normál csomagdíj / csomag):
  • Értékhatártól függetlenül: bruttó 990 Ft
Normál csomag méretet meghaladó szállítás - országosan:
  • 40 - 50 kg: bruttó 2.500 Ft
  • 50 kg fölött vagy több mint 300 cm-es övméret: bruttó 5.000 - 30.000 Ft között
 

Fizetési feltételek

A termék(ek) árát és a szállítás költséget kifizetheti bankkártyával az interneten vagy az áru átvételekor készpénzzel/bankkártyával a futárnak.

Magánszemélyeknek lehetősége van előreutalással fizetni – amennyiben a kosár véglegesítésénél ezt a fizetési opciót választja, kollégáink emailben elküldik számláját. Kérjük vegye figyelembe, hogy előreutalás esetén a raktáron lévő termékeket leghamarabb az összeg beérkezését követő munkanapon tudjuk feladni.

Cégek és intézmények részére átutalásos fizetést biztosítunk - amennyiben a kosár véglegesítésénél ezt a fizetési opciót választja, a további ügyintézéshez kollégánk felveszi a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

 

Üzletszabályzat / Általános Szerződési Feltételek

Ön a megrendelés elküldésével az Eurosco Kft. vásárlója lesz.

A szerződés tárgya

A vásárolt áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. Az esetleges pontatlanságért felelősséget nem tudunk vállalni. A sportszerek mellett található fotók szimbolikus fotók, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.

A vásárlási szerződés írásban foglalt szerződésnek minősül, melynek a nyelve magyar.

A szerződést az Eurosco Kft. elektronikusan iktatja, a megrendelt áruk listája hozzáférhető a "Korábbi rendelések" menüpont alatt.

Rendelését követően automatikus válaszlevelet kap rendszerünktől, melyben rögzítve van az Ön által kiválasztott szállítási mód és a fizetendő összeg Ft-ban, illetve az Ön rendelésszáma. Kérjük vegye figyelembe, hogy az automatikus válaszlevélben a normál méretű csomagra vonatkozó szállítási díj van feltüntetve!

Amennyiben egy megrendelés különböző szállítási határidejű sportszereket is tartalmaz, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén az Eurosco Kft-t kártérítési kötelezettség nem terheli.

Amennyiben a csomag átvétele a megrendelő részéről bármilyen okból meghiúsul, abban az esetben a szállítási és csomagolási díj kiszámlázásra kerül a megrendelő számlázási címére. Amennyiben a megrendelő a kézhezvételtől számított 30 napon belül nem rendezi a visszaérkezett csomag szállítási költségeit, jogi úton érvényesítjük követelésünket.

Vételár

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely már az általános forgalmi adót is tartalmazza.

Termékgarancia

Az eladó az általa eladott sportszerekre a "72/2005. (IV. 21.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállás" szerinti garanciát vállalja.

Amennyiben a megrendelt árucikk 3 napon belül meghibásodik, vagy a szállítás során megsérült, azt az Eurosco Kft kicseréli. A hibás vagy sérült termék visszajuttatása az ügyfélszolgálat címére a Vásárló feladata és költsége. Ha a cserére már nincs lehetőség, akkor a termék vételára kerül visszafizetésre.

A TERMÉK ÁTVÉTELEKOR KÉRJÜK MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZZE ANNAK SÉRÜLÉSMENTESSÉGÉT!

A szállítás során keletkezett kárral kapcsolatos reklamációját legkésőbb a kézhezvételtől számított 1 munkanapon belül írásban jelezze felénk.

A vásárlástól való elállás joga

A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 14 napon belül visszatéríti. A vevő köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszajuttatni.

A vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget. Az árucikk visszaszolgáltatását az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális és egyéb hozzátartozó okmányokkal kérjük! Amennyiben az árucikk sérült, kopott, vagy viseletes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, illetve megtagadhatja az áru visszavásárlását.

Az adott árucikk díjmentes cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk, és azok csomagolása ép és bontatlan állapotban van. Ellenkező esetben a vételár 25-50%-kal csökkentett értéke kerül visszafizetésre, amely a gyártó általi újracsomagolás és a kiegészítők cseréjének a költsége.

Adatvédelem / Adatkezelés

Az Eurosco Kft a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, azokat kizárólag a megrendelések teljesítéséhez, illetve e-mail-ben történő hírlevél küldéshez használja fel.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT találja.

Bankkártyás fizetés esetén az Eurosco Kft. (3016 Boldog, Kossuth Lajos út 10.) mint adatkezelő által a https://schreuderssport.hu felhasználói adatbázisában tárolt személyes adatok átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, telefonszám, számlázási adatok, szállítási adatok.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff

Törvényi szabályozás

Az Eurosco Kft, mint a schreuderssport.hu üzemeltetője kijelenti, hogy a webáruház működtetését mindig az aktuális érvényben lévő törvényi szabályozásnak megfelelően végzi.