Rólunk

Történet

Az első üzletet P.L. Schreuders nyitotta Hollandia Leerdam nevű városában 1918-ban, melyben mezőgazdasági eszközöket, majd horgászfelszereléseket árult. Halála után sógora, N. H. Emck vette át az üzletet, aki fiával 1950-től sportszerekkel és korcsolyával kezdett el foglalkozni. Kezdetben a korcsolyák összeszerelését a család végezte.

1961-ben a nagyobbik fiú érdeklődésének köszönhetően Avento márkanév alatt sátrak és lakókocsik eladásával bővült a cég.

Már 1965-ben elindult a kapcsolat a távol keleti beszállítókkal, a cég évről évre növekszik és Hollandia meghatározó sportszer és kemping nagykereskedőjévé növi ki magát. 1968-ban 1000 tonnás uszály biztosítja a raktározást Leerdamban, 1970-ben pedig Leerdam új ipari területén 1200 m2-es raktárépületbe költözött a cég.

A cég telephelye a folyamatos növekedésnek köszönhetően mára óriásivá vált. 50.000 m2 raktár, 5.000 m2 iroda és egy Cash&Carry üzlet szolgálja ki az igényeket.

1982 óta a Schreuders Sport International B.V. holland vállalat termékei a nemzetközi piacokon is jelen vannak. 2002 óta N.J.Q. Emck vezeti a céget.

A magyar piacon az Eurosco Kft 2014 óta forgalmazza a Schreuders Sport termékeit. A rendkívül széles termékpaletta a schreuderssport.hu webáruházban megtalálható és megvásárolható. A holland raktár kapacitásának köszönhetően a termékeket – akár nagyobb mennyiségben is – folyamatosan tudjuk biztosítani.

Márka és minőség

Fejlesztés és gyártás

Az 1960-as évek közepétől a gyártás távol keleten történik, de a termékek fejlesztése és tervezése, a csomagolás design-ja a holland csapat feladata. A cég folyamatosan törekszik arra, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket gyártsa elérhető áron. A minőség és a kényelem a két legfontosabb szempont. A termékeket folyamatosan ellenőrzik, minden termék rendelkezik a szükséges, megfelelő tanúsítványokkal.

Termékek és raktározás

A jelenlegi kínálatban több mint 4500 féle termék van, melynek többsége megtalálható az összesen 50.000 m2 raktárépületben, így a kiszolgálás a holland raktárból folyamatosan biztosított.